ساخت و طراحی انواع تابلو برق های فشار قوی مدل ایستاده و پیانویی طبق سفارش مشتری و بر مبنای خط خردایش موجود نصب خازن، اینورتر، ساپ استارتر نقشه کشی الکتریکی و محاسبات وایرینگ بوسیله نرم افزار Autucad بر مبنای استانداردهای تعریف شده در صنعت برق.
تابلو برق ها از نظر ساختار به صورت یک محفظه یا باکس فلزی ساخته می شود و تمام تجهیزات و ادوات الکتریکی در داخل محفظه آن نصب می شود. درجهت حفاظت و جلوگیری از تماس مستقیم افراد با قطعات الکتریکی و خطر برق گرفتگی و همچنین محافظت تجهیزات در برابر عوامل طبیعی به دو صورت در بازار عرضه می شود.
انواع تابلو برق از نظر ساختار
مدل متال کلاد (metal clad)
در این مدل از تابلوها، محفظه ها به صورت جدا از هم قرار دارند تا اگر مشکلی در یک بخش از محفظه ایجاد شد به سایر محفظه ها منتقل نشود.
مدل کامپارت منت تایپ (compartment type)
در این مدل از تابلوها، محفظه ها از یکدیگر جدا نیستند و معمولاٌ در داخل سالن و یا در فضای باز نصب می شوند.
انواع تقسیم بندی تابلوهای برق
- تابلوهای برق fix
- تابلوهای برق Multi Purpose (چند منظوره ایستاده)
- تابلوهای برق rack
- تابلوهای برق wall mounting
- تابلوهای برق withdraw able
- تابلوهای برق swing
- تابلوهای برق motor control center
- تابلوهای برق مدولار
- تابلوهای برق power center
- تابلوهای برق با امکان دسترسی از جلو
- تابلوهای برق با امکان دسترسی از پشت
- تابلوهای برق پیانویی
تابلوهای برق از نظر ولتاژ به دو دسته فشار ضعیف (lv 1000 v) و فشار متوسط (mv 1000-36000 v) تقسیم می شوند. این تابلوها به دو صورت ایستاده ثابت و کشویی در بازار موجود است.
از نظر ایستایی تابلو برق ها به دو دسته تقسیم می شوند: تابلو برق wall mounted یا تابلو برق دیواری که بصورت روکار یا توکار در دیوار نصب می شوند. تابلو برق self standing که بدون نیاز به تکیه گاه به روی زمین نصب می شود.
دیدگاه خود را بنویسید